Hoppa till textinnehållet

Familjen Norman

Om Ejmunds Gård

Från Ejmunds Gård på Gotland kommer välsmakande och marmorerat nötkött direkt från den gotländska gården. Naturligt bete, lösgående biffrasdjur och kärlek och omsorg om djuren ger kött av högsta kvalitet. Djurens mat är fri från GMO, hormoner och antibiotika. 

Vi följer svenska föreskrifter och är dessutom certifierade av Svenskt Sigill. År 2012 blev vi även först i Sverige med deras utmärkelse klimatcertifierat nötkött.   

KlimatC låg

Köttet har en hög klassning, åtminstonde R, och hängmöras och/eller vakuummöras för att köttet ska bli riktigt mört. Vi har full spårbarhet, så det går att spåra vilket djur som säljs i vilken butik. Ejmunds Gårdskött tillverkar också egna köttbullar och hamburgare med högt köttinnehåll. Läs mer under produkter.

Ejmunds Gård har varit i familjens ägo sedan 1862 och drivs av Odd Norman, tillsammans med hans fru Maud Norman. Nyligen har även dottern Märtha Norman och hennes man Pontus Bengtsson Norman anslutit sig till företaget. Säljansvaret för Ejmunds Gård har Gert Andergren 

Vill du veta mer om vad som händer på Ejmunds? Maila din e-post adress till info@ejmunds.se så får du våra personliga nyhetsbrev.