Hoppa till textinnehållet

Köttlådor

På Ejmunds Gård bedrivs nötköttsproduktion med fokus på ursprung och kvalité. Vi har länge trott och arbetat för en så naturnära uppfödning som möjligt och det har alltid varit djurens välmående som stått i centrum. 

Detta har resulterat i en fantastisk kvalité på köttet, och du som slutkonsument kan vara säker på att varan du köper håller måttet samt har full spårbarhet och dessutom är miljömärkt. 

Vill du köpa lite större mängder kött kan en köttlåda från Ejmunds vara ett alternativ. Vi erbjuder just nu 4 olika köttlådor;

*Ejmunds grillåda liten

*Ejmunds grillåda ädel

*Ejmunds köttlåda orginal

*Ejmunds köttlåda favorit

Köttlådor 2019


*Nötfärslåda 6 kg. Fryst färs packad i 500g konsumentförpackningar 700 kr/lådan

Nötfärs biffar 1 låg


Så här beställer du!

Bestäm vilken/vilka lådor du vill beställa. Maila oss på martha@ejmunds.se Där skriver du även namn, telefonnummer och e-postadress.

Vi återkommer och bekräftar beställningen, om du inte hört något inom en vecka så var vänlig återkom då det kan ha inträffat något fel i systemet.

För upphämtning i gårdsbutik; Leverans sker efter överenskommelse. Betalas på plats. 

För upphämtning i Stockholm; Leverans sker 1 gång var 3:e vecka. Betalas i förskott. Frakt på 100 kr tillkommer. Tyvärr kan vi inte ordna med hemleverans. 

Alla vikter är cirkavikter. Köttet är vakuumförpackat och detaljmärkt.

Har du ngr frågor? Eposta eller ring på martha@ejmunds.se tel.070-2124836


En köttlåda på 32 kg räcker till ca 91 måltider för två personer, baserade på en portionsstorlek på 175 g per person och är ett riktvärde. Att köpa en större låda kött är klimatsmart! Hela djuret kommer till användning och ni slipper åka till affären lika ofta. Köttet är hängmörat 5 dagar, styckat och vakumförpackat, bara att tillaga direkt eller dela i mindre bitar och frysa in. Hålbarhet i frys är minst ett år. Nötkött blir bara mörare och mörare ju längre det får ligga till sig. Avvakta därför gärna att frysa köttet förrän bästföredatumet närmar sig. Då är det som mörast!