Hoppa till textinnehållet

Ejmunds köttbullar 10 år

Grattis till oss - Ejmunds Köttbullar fyller 10 år! Det vill vi fira!

Vi är väldigt stolta över våra Köttbullar! De innehåller mycket kött - hela 92% - men framför allt så är det BRA kött från vår gård där kossorna verkligen har det bra! Det är hög kvalitet på köttet och dessutom klimatcertifierat av Svenskt Sigill. 


Nu vill vi fira att Ejmunds Köttbullar fyller 10 år:


Ejmunds roadtrip

Under våren kommer Odd, bonden själv, att ge sig ut på roadtrip till butiker och träffar er - våra kunder - och bjuda på smakprover och extraerbjudanden på köttbullar. Missa inte det!

28 April, ICA Kvantum Kungens kurva

8-9 Maj, Coop Forum Gustavsberg

29-30 Maj, Coop Forum Bromma

(Listan kommer att fyllas på efterhand)


Tävling #världensbästaköttbullar

Tagga din bild med Ejmunds Köttbullar på Instagram eller Facebook med #världensbästaköttbullar så kan du vinna 10 förpackningar köttbullar. Är det bara vi som tycker så, eller är de faktiskt världens bästa köttbullar? Tävlingen börjar nu och pågår till och med 31 maj (Vinsten hämtas i Stockholm eller i gårdsbutiken. Vinnaren betalar ev vinstskatt). 


10-års-erbjudande

Under maj månad har vi 10 kr rabatt på köttbullarna i vår gårdsbutik på Ejmunds Gård, Gotland. Mathem.se kommer även de att erbjuda 10 kr rabatt på köttbullarna under denna perioden.

Vi kommer allt eftersom året går att lägga ut fler erbjudande här på hemsidan och på Facebook. Här hittar du en lista över butiker där du kan köpa våra köttbullar och här kan du följa oss på Facebook för att inte missa alla erbjudanden och uppdateringar från gården. 


Vi får ofta kommentarer från trogna kunder om hur bra det är att de här köttbullarna finns så att både vuxna och barn kan få äta god och bra mat (utan gluten, soja, mjölk och onödiga tillsatser) och det är något som gör oss väldigt glada att få höra! TACK för att ni gillar våra köttbullar!


/Familjen Norman på Ejmunds Gård