Hoppa till textinnehållet

OliOli återförsäljare av Tryffelvinaigrette

Tryffelvinaigrette från Köttbutiken/Ejmunds Gård passar perfekt till carpaccio, sparris, äggrätter eller en riktigt god ost. Tryffeln kommer från Gotland, där den växer vilt och hittas med hjälp av tränade hundar.

Ny återförsäljare för Tryffelvinagretten är OliOli, ett företag som specialiserat sig på import och försäljning av olivoljor och delikatesser av hög kvalitet från medelhavsländerna. OliOli handplockar alla produkter och vet därför exakt var produkterna kommer från, hur de har producerats och vad de innehåller.

- OliOli har en fantastiskt kvalitet på sina produkter, säger Fredrik Malmstedt, kock och delägare Köttbutiken. Det är deras olivolja och balsamicovinäger som vi i Köttbutiken använder när vi gör Tryffelvinaigrette. Så det är extra roligt att de blir återförsäljare och att Tryffelvinaigretten därmed når fler kunder, även utanför Gotland. 

Tryffelvinagretten innehåller endast de bästa ingredienserna: gotländsk tryffel (10%), schalottenlök, extra virgin olivolja, balsamicovinäger, 10 % Gotländsk tryffel, socker, salt och svartpeppar.

Sedan tidigare finns Tryffelvinagretten att köpa i Köttbutiken, på Destination Gotlands båtar, samt på ICA NK Stockholm.