Hoppa till textinnehållet

Primörpremiär

Nu i helgen är det Primörpremiär här på Gotland! På gården är det provsmakning av köttbullar och korv lördag och söndag i gårdsbutiken. De flesta gårdsbutiker runt om på ön är öppna och det är populärt att åka runt till så många ställen som möjligt.

Vi på Ejmunds startade redan i fredag kväll med att vara med på Kulinariska Gotlands  fantastiska primörmiddag! Vi åt en 8 rätters middag med fina viner till som tillagades av de 8 gourmetrestaurangerna på Gotland. Vårt kött från Ejmunds var med i två av rätterna och det var därför extra roligt för oss. Restaurang 50Kvadrat bidrog med Köttbutikens lufttorkade bogrulle med sparris, murkla & citron. Restaurang Smakrike tillagade Carpaccio på nötrulle med ramslökspesto, tomater och friterad fårost. Middagen var på Tott hotell och kvällen uppskattades stort av alla gäster!

butik 2
butik

Bjudning 2
bjudning

Maud