Hoppa till textinnehållet

Ejmunds i Uppsala

I morgon fredag är Odd och Rickard i Uppsala och står i butiken ICA Supermarket Torgkassen i affärshuset Kvarnen vid Vaksalatorg. Där kommer de att bjuda på förutom kött även vår nya Örtkryddade Gotländska korv. Det är Niklas Malmqvist som har bjudit in dem då Niklas ursprungligen är kock och gotlänning.

Deckarförfattaren Anna Jansson har kommit ut med en ny deckare "Först när givaren är död". Vi är stolta över att gårdsbutiken nämns i den då handlingen är här i Romatrakten!

I går stod Josefine och jag i Svenska Spels matsal och bjöd på köttbullar och korv. Det var i samband med Svenska Spels Miljöutmaning och vi blev tillfrågade att delta som närproducenter av mat. Det är ca 300 som arbetar i Visby och vi träffade ca 200 av dem. Samtidigt hade restaurangen köttgryta på högrev från Ejmunds Gård! Det blev en glad överraskning för oss då vi inte vet vilka restauranger som köper vårt kött. Här på Gotland köper de vårt kött genom grossistföretaget Keges som har möjlighet att sälja och leverera till alla som så önskar.

Maud